Htv catering

Evenementen voor onze cateringdienst

Een onberispelijke service

En een onberispelijke service en verrukkelijke keuken? Daar zorgt ons 70-koppig team van professionals voor.

Plan je een galadiner? Sportevenement? Moet je als evenementenbureau een uitdagende opdracht tot een goed einde brengen? Heeft je vereniging een groot event op de planning staan? Of wil je gewoon je verjaardag groots vieren? Dan ben je bij Hof Ter Velden Catering aan het juiste adres. 

35 jaar ervaring leert ons meedenken en de praktische details al meteen mee te nemen in onze eerste gesprekken met jou. Ons meubel- en decoratieverhuurservice en cateringopbouw zorgen er dan weer voor dat we op alle vlakken de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten. En een onberispelijke service en verrukkelijke keuken? Daar zorgt ons 70-koppig team van professionals voor. Samen met jou boksen we het evenement of feest van je dromen in elkaar. Volledig op maat van jouw behoeften. Kriebelt het al?

Geslaagd feest

Voor welke soorten feesten kan je bij ons terecht?

Een professionele en kwalitatieve cateraar met oog voor detail en voor ieders dieet en smaak, die zijn wij op elk soort feest. Wij steken de handen graag uit de mouwen op volgende evenementen:

Jullie speciale dag wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Van een overheerlijk menu voor jong en oud tot de bruidstaart van je dromen. Tijdens elk trouwfeest maken we met ons team dromen waar..

Van jubileum tot communiefeest of babyborrel? Het organiseren zit ons cateringteam in de vingers. Samen met jou maken we er een onvergetelijk moment van en zorgen we voor een minstens even memorabele menukaart.

Indruk maken met jouw bedrijfsevenement? Dat doe je met top-notch catering waar nog lang over nagepraat wordt door je zakenrelaties. Of het nu gaat om een groot bedrijfsevenement voor 800 gasten, een seminarie of productlaunch. Ons cateringteam laat elk bedrijfsfeest vlekkeloos verlopen.