Htv catering

Over ons

“Elk feest is hard werken én perfect afwerken.”

Wie is wie?

De gezichten van HTV Catering

There’s no “i” in team en dat is bij Hof Ter Velden absoluut ook het geval. Met een team van 4 zaakvoerders, 8 fulltime medewerkers en ongeveer 70 extra’s zorgen we ervoor dat elk feest en evenement perfect verloopt en we de meest verrassende gerechten kunnen brengen. Er zijn een aantal gezichten die ervoor zorgen dat alles achter de schermen steeds op wieltjes blijft lopen. Maak kennis met ons kernteam dat elk feest tot in de puntjes voorbereidt en afwerkt.

Patsy

Patsy is ongetwijfeld al opgemerkt op talloze feesten en evenementen. Leidinggevende in de zaal en present op diverse locaties heeft ze geen zittend gat. Dagelijks staat ze in contact met onze klanten voor rondleidingen en gesprekken voor feesten door Hof Ter Velden.

Liesbet

Achter elke man staat een sterke vrouw. Als echtgenote van Lesly staat Liesbet aan de draaiknoppen als zaalverantwoordelijke in Hof Ter Velden. Backoffice is haar niet vreemd; plannen van de crew voor de vele feesten en evenementen is haar 2de kerntaak.

Nico

Nico, de man van Patsy, treed op als verantwoordelijke voor catering & hardware. Hij sleutelt mee aan het perfecte verloop van alle feesten & events doorheen het hele bedrijf. Zoek je hem? Mogelijk is hij in H43 of op een andere locatie mee aan het "service draaien" in de keuken.

Lesly

Lesly leidt de keuken met een flinke dosis "ready to rumble" spirit. Samen met zijn team tovert hij de meest verrukkelijke gerechten op tafel. Tegelijkertijd beheert hij samen met Kim de backoffice om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Kim

Kim is onze duizendpoot. In haar functie als admin beheert ze alle klantcommunicatie via telefoon en e-mail. Heb je vragen? Schiet maar raak! Ze staat paraat om al je vragen met een glimlach en veel enthousiasme te beantwoorden.

Dany

Dany, altijd paraat! Hij is de stevige boomstam van ons team waarop we kunnen vertrouwen. Achter de schermen verzorgt Dany de op- en afbouw van evenementen en springt hij indien nodig bij in de keuken. En als het echt moet, trekt hij zelfs zijn strikje aan om de kelners een handje te helpen!

Jorri

Jorri is de rechterhand van Patsy en Liesbet in de zaal. Met zijn ervaring en kennis speelt hij een leidende rol in het ervaren team van kelners bij Hof Ter Velden. Als je hem niet ziet, is hij wellicht op locatie bezig of even aan het "knallen"in H43!

Bart

Al 24 jaar is Bart een onmisbare kracht binnen ons familiebedrijf. Dankzij zijn unieke vaardigheden in zowel boekhouding als in de keuken, is hij een van de belangrijkste drijvende krachten achter de groei van Hof Ter Velden geworden. Geen feest of evenement gaat voorbij zonder dat hij achter de schermen betrokken is.

Kristof

Kristof "The Rock" - Als een rots in de branding zorgt hij ervoor dat smaken dansen & gerechten tot leven komen. Van sissende pannen tot hemelse aroma's, staat hij altijd klaar om de show te stelen in onze keuken

Koska

Koska brengt een vleugje "Poolse Furie" in ons team. Met een schort als haar cape en een wedstaal als haar geheime wapen staat ze garant voor culinaire passie in onze keuken. Een onmisbare smaakmaker in ons team waar we elke dag op kunnen rekenen!

Jarre

Jarre kwam van onze "moerzekse" buren aangewaaid. Zijn flinterdunne laagjes deeg tot hemelse crémes, dat is de geheime kracht achter onze heerlijke patisserie. Een meester in het verleiden van zoetekauwen en een onmisbare zoete aanwinst voor ons team!

Vera

Vera - de stralende ziel van onze afwascrew. Met een glimlach als haar belangrijkste gereedschap en een doek als haar betrouwbare bondgenoot, laat ze onze de vaatwas schitteren. De onmisbare schakel in ons team!

En de andere 75!

maar ook nog de andere 75 .. aan de afwas - in de zaal als kelner of in de keuken om die vele gasten te verwennen!

Onze voorgeschiedenis

Het verhaal van ons familiebedrijf is doordrongen van geschiedenis en hechte familiebanden.

Op de plaats waar nu onze polyvalente zalen pronken, stond vroeger de boerderij van onze grootouders. Generatie na generatie werd hier hard gewerkt, met dezelfde passie en toewijding als hun voorouders. Maar de late jaren ’80 brachten een onverwachte wending. Hard werken bleek niet langer voldoende om een bloeiend landbouwbedrijf te runnen.

Maar onze ouders besloten niet bij de pakken neer te zitten. Met moed en doorzettingsvermogen gooiden ze het roer om en stampten ze Hof Ter Velden uit de grond: een betoverend feestzalencomplex dat de tand des tijds zou doorstaan. Het landbouwleven verdween, maar maakte plaats voor een nieuwe droom waar we onze creativiteit en passie de vrije loop kunnen laten en waar we elke dag streven naar perfectie.

Onze voordelen

Onze passie en missie

Het belang van authenticiteit en onze passie voor kwaliteit zijn altijd bewaard gebleven en hebben de sloophamer destijds overleefd. Het leveren van kwaliteit vergt immers nog steeds een flinke dosis hard werk, maar we voegen er nu ook een extra dimensie aan toe: emotie.

Elke dag streven we ernaar om onze klanten een feest te bezorgen dat perfect is afgestemd op hun wensen. Persoonlijk contact met onze klanten is daarbij van cruciaal belang. We leven ons in elk evenement of feest in en zetten alles op alles om de verwachtingen te overtreffen. Met hart en ziel proberen we jouw droomfeest werkelijkheid te maken.

Laat ons je verrassen met onze authentieke en hoogstaande kwaliteit. Bij Hof Ter Velden is elk feest een feest om nooit te vergeten.

Een adembenemend feest

Een keuken van gastronomisch topniveau

Onze missie is kristalhelder: we willen onze klanten ontzorgen en een adembenemend feest bezorgen, of het nu gaat om een intieme receptie voor 70 personen of een VIP-catering voor 800 gasten. Als familiebedrijf staan we altijd dicht bij onze klanten. We nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar wensen en behoeften en bekijken vervolgens hoe we die kunnen vervullen, met onze ervaring als stevige basis.

Bovendien zijn we ontzettend trots op hoe onze keuken en cateringdienst afgelopen jaren zijn geëvolueerd. Vandaag beschikken we over alles wat nodig is om culinaire meesterwerken op tafel te brengen. Zo kunnen we gerechten van topkwaliteit leveren, zowel voor kleine als grote groepen. Verse producten, ambachtelijke bereidingen en een ongeëvenaarde bediening maken het verschil. We hebben een passie voor kleur en smaak en zetten in onze service steeds de puntjes op de ‘i’.

Een adembenemend feest

Vernieuwing binnen en buiten onze keuken

In 2005 ondergingen onze gebouwen een metamorfose en werd er veel aandacht besteed aan de aanleg van onze prachtige tuin, speeltuin en parking. Het voortdurend inspelen op de evoluerende behoeften van onze klanten is onze drijfveer om Hof Ter Velden een mooie toekomst te verzekeren. Daarom hebben we onlangs geïnvesteerd in een splinternieuwe keuken en hebben we in alle zalen airconditioning geïnstalleerd. Maar dat is nog niet alles, want we blijven streven naar perfectie. In de nabije toekomst willen we onze tuinen herinrichten voor openlucht trouwfeesten. En onlangs maakten we ook werk van een vergroening van onze energie en een laadpark zodat je zorgeloos met je elektrische wagen langs kan komen.

Samen met ons fantastische team van gepassioneerde keuken- en zaalmedewerkers, willen we je blijven verrassen. We staan klaar om met onze catering van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Htv catering

Nieuwsgierig geworden naar meer?

Of benieuwd naar wat onze cateringdienst voor jouw evenement of feest kan betekenen? Stem dan zeker even met ons team af of plan vrijblijvend een gesprek in en dan zien we vanzelf of we een match kunnen vormen.