Htv catering

Over ons

“Elk feest is hard werken én perfect afwerken.”

Onze voorgeschiedenis

Het verhaal van ons familiebedrijf is doordrongen van geschiedenis en hechte familiebanden.

Op de plaats waar nu onze polyvalente zalen pronken, stond vroeger de boerderij van onze grootouders. Generatie na generatie werd hier hard gewerkt, met dezelfde passie en toewijding als hun voorouders. Maar de late jaren ’80 brachten een onverwachte wending. Hard werken bleek niet langer voldoende om een bloeiend landbouwbedrijf te runnen.

Maar onze ouders besloten niet bij de pakken neer te zitten. Met moed en doorzettingsvermogen gooiden ze het roer om en stampten ze Hof Ter Velden uit de grond: een betoverend feestzalencomplex dat de tand des tijds zou doorstaan. Het landbouwleven verdween, maar maakte plaats voor een nieuwe droom waar we onze creativiteit en passie de vrije loop kunnen laten en waar we elke dag streven naar perfectie.

Onze voordelen

Onze passie en missie

Het belang van authenticiteit en onze passie voor kwaliteit zijn altijd bewaard gebleven en hebben de sloophamer destijds overleefd. Het leveren van kwaliteit vergt immers nog steeds een flinke dosis hard werk, maar we voegen er nu ook een extra dimensie aan toe: emotie.

Elke dag streven we ernaar om onze klanten een feest te bezorgen dat perfect is afgestemd op hun wensen. Persoonlijk contact met onze klanten is daarbij van cruciaal belang. We leven ons in elk evenement of feest in en zetten alles op alles om de verwachtingen te overtreffen. Met hart en ziel proberen we jouw droomfeest werkelijkheid te maken.

Laat ons je verrassen met onze authentieke en hoogstaande kwaliteit. Bij Hof Ter Velden is elk feest een feest om nooit te vergeten.

Een adembenemend feest

Een keuken van gastronomisch topniveau

Onze missie is kristalhelder: we willen onze klanten ontzorgen en een adembenemend feest bezorgen, of het nu gaat om een intieme receptie voor 70 personen of een VIP-catering voor 800 gasten. Als familiebedrijf staan we altijd dicht bij onze klanten. We nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar wensen en behoeften en bekijken vervolgens hoe we die kunnen vervullen, met onze ervaring als stevige basis.

Bovendien zijn we ontzettend trots op hoe onze keuken en cateringdienst afgelopen jaren zijn geëvolueerd. Vandaag beschikken we over alles wat nodig is om culinaire meesterwerken op tafel te brengen. Zo kunnen we gerechten van topkwaliteit leveren, zowel voor kleine als grote groepen. Verse producten, ambachtelijke bereidingen en een ongeëvenaarde bediening maken het verschil. We hebben een passie voor kleur en smaak en zetten in onze service steeds de puntjes op de ‘i’.

Een adembenemend feest

Vernieuwing binnen en buiten onze keuken

In 2005 ondergingen onze gebouwen een metamorfose en werd er veel aandacht besteed aan de aanleg van onze prachtige tuin, speeltuin en parking. Het voortdurend inspelen op de evoluerende behoeften van onze klanten is onze drijfveer om Hof Ter Velden een mooie toekomst te verzekeren. Daarom hebben we onlangs geïnvesteerd in een splinternieuwe keuken en hebben we in alle zalen airconditioning geïnstalleerd. Maar dat is nog niet alles, want we blijven streven naar perfectie. In de nabije toekomst willen we onze tuinen herinrichten voor openlucht trouwfeesten. En onlangs maakten we ook werk van een vergroening van onze energie en een laadpark zodat je zorgeloos met je elektrische wagen langs kan komen.

Samen met ons fantastische team van gepassioneerde keuken- en zaalmedewerkers, willen we je blijven verrassen. We staan klaar om met onze catering van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Htv catering

Nieuwsgierig geworden naar meer?

Of benieuwd naar wat onze cateringdienst voor jouw evenement of feest kan betekenen? Stem dan zeker even met ons team af of plan vrijblijvend een gesprek in en dan zien we vanzelf of we een match kunnen vormen.