Htv catering

Privéfeesten met topcatering

Heb je binnenkort een jubileum of verjaardag te vieren? Of staat er een communiefeest op de planning? Wat is er nu heerlijker dan een geslaagd feest waarbij je kunt bijpraten met familie en  vrienden en je ondertussen voluit geniet van een lekker glaasje en een heerlijke maaltijd. Hof Ter Velden Catering maakt die dromen voor jou waar!

Een volledige ontzorging

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Op jouw privéfeest zorgt Hof Ter Velden Catering voor een volledige ontzorging. Of het nu gaat om de opbouw en aankleding van je feest of de muziek en afbraak achteraf, bij onze no-nonsense stijl heb je geen gedoe.

Onze sterkte? Dat is zonder twijfel onze catering. Onze chefs toveren de lekkerste gerechten uit hun koksmuts, experimenteren met verse, kwalitatieve seizoensproducten en zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om een buffet, food sharing, wereldkeuken, een meergangenmenu of een variatie aan exotische desserts: onze professionals klaren deze cateringklus op jouw privéfeest als geen ander.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Na een kennismakingsgesprek bespreken we de planning en praktische zaken van het feest. Je ontvangt een offerte met de totaalprijs en enkele opties. Vervolgens kunnen wij ons ding doen en hoef jij alleen maar af te tellen naar een geslaagde dag.

Sounds like a party?

Htv catering

Nieuwsgierig geworden naar meer?

Nieuwsgierig geworden naar wat onze catering voor jouw Privéfeest kan betekenen?