Htv catering

Trouwfeesten

Jullie trouwfeest is een van de mooiste momenten uit jullie leven. One for the books. En daar dromen we bij Hof Ter Velden Catering ook van. Samen met jou willen we er een onvergetelijke start van jullie avontuur samen van maken. Door te zorgen voor de heerlijkste catering én meer. 

Een volledige ontzorging

Onze rol op jouw huwelijksfeest

Je huwelijksfeest, een dag om nooit te vergeten, samen met je familie en beste vrienden. Met Hof Ter Velden Catering zorgen we voor een volledige ontzorging: van opbouw, aankleding van de zaal en decoratie, dranken, eten, muziek en DJ, maar ook de afbraak nemen we voor onze rekening. Geen gedoe waarbij je zelf steeds moet plannen. Maar optimaal genieten van jullie mooiste dag, zonder zorgen.

Vanaf het eerste gesprek gaan we samen het avontuur aan en kan je rekenen op ons cateringteam. Heb je al bepaalde zaken zelf geregeld, dan springen wij graag bij waar nodig. We zijn flexibel en zetten ons in om je trouwfeest helemaal onvergetelijk te maken.

Werkwijze

Onze manier van werken

Je hoeft niet bang te zijn dat we te veel controle zullen nemen. Het blijft jullie dag en wij luisteren uitgebreid naar jullie wensen om die zo goed mogelijk te vervullen. Jullie zijn de kapiteins van het schip en wij zorgen voor de uitvoering!

Hoe gaan wij te werk?

Htv catering

Nieuwsgierig geworden naar meer?

Doet onze cateringdienst of onze manier van werken jouw hart al sneller slaan? Plan dan alvast jouw afspraak in en kom kennismaken.