Htv catering

Bedrijfsfeesten

Of je nu een personeelsfeest of bedrijfsfeest wilt organiseren, een nieuw product op de markt brengt, binnenkort een nieuwe zaak opent, een seminarie of congres plant, of een ander evenement organiseert, bij Hof Ter Velden Catering ben je aan het juiste adres. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jouw klanten en personeel, en nemen de organisatie volledig uit handen.

Een volledige ontzorging

Wat regelen we op jouw bedrijfsevent?

We zijn thuis in alle aspecten van evenementenplanning – van decoratie en aankleding van de zaal tot gerechten voor ieders dieet – en begeleiden jou van A tot Z bij de organisatie en catering van jouw evenement. Met het juiste advies en bakken informatie zorgen we ervoor dat alle elementen van jouw evenement naadloos op elkaar aansluiten en het totaalplaatje klopt. Wij werken samen met onze betrouwbare partners om een totaalpakket te creëren waar je ‘u’ tegen kan zeggen en dit perfect af te stemmen op jouw visie.

De absolute sterkte van onze cateringservice? De keuken natuurlijk. Van gastronomische meergangenmenu’s en verfijnde walking dinners tot trendy buffetten, sharing formules, barbecues en luxueuze broodjesbuffetten: jij vraagt, wij bakken en braden. Zo brengen we je culinaire dromen tot leven.

Werkwijze

Onze manier van werken

Je hoeft niet bang te zijn dat we te veel controle zullen nemen. Het blijft jullie dag en wij luisteren uitgebreid naar jullie wensen om die zo goed mogelijk te vervullen. Jullie zijn de kapiteins van het schip en wij zorgen voor de uitvoering!

Hoe gaan wij te werk?

Htv catering

Nieuwsgierig geworden naar meer?

Nieuwsgierig geworden naar wat onze catering voor jouw bedrijfsevenement kan betekenen?