Vera

Vera – de stralende ziel van onze afwascrew. Met een glimlach als haar belangrijkste gereedschap en een doek als haar betrouwbare bondgenoot, laat ze onze de vaatwas schitteren. De onmisbare schakel in ons team!

Jarre

Jarre kwam van onze “moerzekse” buren aangewaaid. Zijn flinterdunne laagjes deeg tot hemelse crémes, dat is de geheime kracht achter onze heerlijke patisserie. Een meester in het verleiden van zoetekauwen en een onmisbare zoete aanwinst voor ons team!

Koska

Koska brengt een vleugje “Poolse Furie” in ons team. Met een schort als haar cape en een wedstaal als haar geheime wapen staat ze garant voor culinaire passie in onze keuken. Een onmisbare smaakmaker in ons team waar we elke dag op kunnen rekenen!

Kristof

Kristof “The Rock” – Als een rots in de branding zorgt hij ervoor dat smaken dansen & gerechten tot leven komen. Van sissende pannen tot hemelse aroma’s, staat hij altijd klaar om de show te stelen in onze keuken

Bart

Al 24 jaar is Bart een onmisbare kracht binnen ons familiebedrijf. Dankzij zijn unieke vaardigheden in zowel boekhouding als in de keuken, is hij een van de belangrijkste drijvende krachten achter de groei van Hof Ter Velden geworden. Geen feest of evenement gaat voorbij zonder dat hij achter de schermen betrokken is.

Jorri

Jorri is de rechterhand van Patsy en Liesbet in de zaal. Met zijn ervaring en kennis speelt hij een leidende rol in het ervaren team van kelners bij Hof Ter Velden. Als je hem niet ziet, is hij wellicht op locatie bezig of even aan het “knallen”in H43!

Dany

Dany, altijd paraat! Hij is de stevige boomstam van ons team waarop we kunnen vertrouwen. Achter de schermen verzorgt Dany de op- en afbouw van evenementen en springt hij indien nodig bij in de keuken. En als het echt moet, trekt hij zelfs zijn strikje aan om de kelners een handje te helpen!

Kim

Kim is onze duizendpoot. In haar functie als admin beheert ze alle klantcommunicatie via telefoon en e-mail. Heb je vragen? Schiet maar raak! Ze staat paraat om al je vragen met een glimlach en veel enthousiasme te beantwoorden.

Lesly

Lesly leidt de keuken met een flinke dosis “ready to rumble” spirit. Samen met zijn team tovert hij de meest verrukkelijke gerechten op tafel. Tegelijkertijd beheert hij samen met Kim de backoffice om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Nico

Nico, de man van Patsy, treed op als verantwoordelijke voor catering & hardware. Hij sleutelt mee aan het perfecte verloop van alle feesten & events doorheen het hele bedrijf. Zoek je hem? Mogelijk is hij in H43 of op een andere locatie mee aan het “service draaien” in de keuken.